Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BORÉLESZTŐ 20G

Ár:
170 Ft (134 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MED282
Szerezhető hűségpontok: 1
Elérhetőség: Raktáron

Optimális fermentációs hőfok 12-34 C fok.
A legszélsőségesebb hőmérsékleti feltételek mellet is kiválóan dolgozó Saccharomyces törzs, még 30 C fok felett is biztonságos, és teljes kierjedést biztosít.
Adagolás:
Musthoz, 15-25 g/hl
Gyümölcshöz 10-25 g/hl

Felhasználás: 10x mennyiségű 20-25ºC víz és must 1/1 elegyében csomómentesen elkeverjük, pihentetjük, mikor duzzadni kezd a kezelendő musthoz üntjük.
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Termékajánlat

Keresés