Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom

HECHT 001277 CH TÖLTŐ '001278B ÉS 001277B' AKKUHOZ

Hecht
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: HECHT001277CH
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
Akkumulátor töltő a 001277B és 001278B akkumulátorokhoz, amely teljesen kompatibilis az összes ACCU 1278 program termékkel.
On -line bankkártyás fizetés
Rugalmas, gyors plusz költség nélkül
Ingyenes szállítás
30.000 Ft felett, max. 40 Kg súlyhatárig
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A jó minőségű Li-ion akkumulátor az új termék árának jelentős részét teszi ki, és élettartama nagy részét kihasználatlanul tölti, különösen a barkácsműhelyekben. Az ACCU-programnak köszönhetően az akkumulátorokat teljes élettartamuk alatt hatékonyan használhatja akár öt különböző eszközön, anélkül, hogy több pénzt kellene újabb és újabb akkumulátorokra költenie. A HECHT 1277, HECHT 1278 és HECHT 1289 akkumulátoros fúrógépek egy pár kiváló minőségű 20 V/1,5 Ah Li-ion akkumulátorral vannak ellátva, és a fúrószett részeként mellékelt töltővel az akkumulátor kb. 1 óra alatt teljesen feltöltődik. Ez a termék az ACCU program része, amely egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy több különböző típusú szerszámot működtessen egy akkumulátorral, és ezáltal jelentős megtakarítást érjen el.

Az ACCU program 1278 ikonnal jelölt termékek teljes mértékben kompatibilisek a 001277B és 001278B akkumulátorokkal.

Hogyan kell ápolni a Li-Ion akkumulátort?

Mi az ACCU 1278 program és milyen előnyei vannak?

Az akkumulátorral működő gépek számos előnnyel járnak.  Az elektromos motor csendes, és nem termel erős szagú vagy mérgező füstöt. A belsőégésű motorokhoz képest nem kell bonyolultan beindítani a motort, nem kell rendszeres karbantartást végezni, olajat és légszűrőt cserélni. Egy elektromos motor megbízhatóbb, mint egy meglehetősen bonyolult belsőégésű motor.  A hagyományos elektromos gépek fő hátránya azonban az, hogy szükség van tápkábelre. A kábel korlátozza a mozgást, és egy kis figyelmetlenség sérülést és esetleges áramütést okozhat.

Mindezek a hátrányok úgy oldódnak meg, hogy a gépet egy könnyű lítium akkumulátorral tápláljuk.

A modern lítium akkumulátorok könnyűek, nagy mennyiségű energiát tárolnak, és megfelelő gondoskodás mellett viszonylag hosszú élettartamúak. Hátrányuk a magasabb ár.  Az ACCU program azáltal küszöböli ki ezt a hátrányt, hogy lehetővé teszi, hogy több különböző termék egyetlen akkumulátorról működjön.

Ezenkívül az ACCU 1278 program keretében mind a műhelyszerszámok, mind egyes kerti berendezések egyféle akkumulátortípussal működtethetők. Ugyanaz az akkumulátor, amely például egy fúrógépet működtet, egy metszőfűrészt vagy egy sövényvágót is működtethet.

Ha a HECHT 1277, HECHT 1278 vagy HECHT 1289 fúrógépek egyikét vásárolja meg, akkor a fúrógép mellé egy töltőt és két akkumulátort kap, amelyek az ACCU 1278 programsorozat összes termékének működtetésére alkalmasak.

Az ACCU programmal már a vásárláskor több ezer koronát (forintot) takaríthat meg. Az akkumulátor töltéséhez szükséges áram fogyasztása alig észrevehető a mérőórán. Hasonlítsa ezt össze egy benzinüzemű fűnyíró üzemanyagárával, és adja hozzá a motorolaj vagy a légszűrő árát, amelyet szezononként legalább egyszer cserélni kell.

Egy idő után pedig, amikor az akkumulátor korlátozott élettartama miatt kifullad, csak egy újat kell vásárolnia, és ismét megoldotta az összes gép áramellátásának problémáját.

A műhelyben vagy a garázsban egy töltő elég egy típusú akkumulátorhoz. A lítiumos akkumulátort nem kell teljesen lemerítenie, minden használat után újratöltheti, így mindig készen áll a működésre.

Az ACCU 1278 program nemcsak az Ön pénzét, hanem a természetet is kíméli.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek