Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom

PROTECT SZÚNYOGLÁRVA TABLETTA 0,5G

Bábolna-Bio
640 Ft (504 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MED6919
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható szállítás: 2024. július 04.
A csípőszúnyogok elleni egyéni védekezéshez hozzá tartozik az esővízgyűjtő tartályokban, kerti medencében tenyésző szúnyoglárvák fejlődésének megakadályozása is.
Ezt granulátum vagy tabletta formájú szúnyoglárva-irtó szerek segítségével érhetjük el, melyek a lakosság részére is elérhetőek már.

On -line bankkártyás fizetés
Rugalmas, gyors plusz költség nélkül
Ingyenes szállítás
30.000 Ft felett, max. 40 Kg súlyhatárig
640 Ft (504 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A szúnyogok életük jelentős részét pete, lárva- és bábállapotban töltik. A pete kikeléséhez, a lárvák és bábok fejlődéséhez egyaránt elengedhetetlen a víz. A kertben lévő esővíz gyűjtésére alkalmas tartályokban (pl. hordóban, kádban, kannában, vödörben stb.) és a kerti medencékben akkor várható szúnyogtenyészés, ha bennük a víz tartósan jelen van. Ekkor az állóvízben a lárvafejlődés zavartalan és a nyári melegben akár hetente egy új szúnyoggenerációt is kinevelhetünk. Az ilyen esetek elkerülésére találták fel a szúnyoglárvairtó szereket. A készítmény alkalmazásával 3-4 hétig is élvezhetjük a mentességet.

Felhasználható:
A tenyészővizekbe juttatva, a szúnyoglárvák fejlődésének és a bábok kifejlett csípőszúnyoggá történő átalakulásának gátlására alkalmas. Többféle szúnyogfaj lárváira hat (Aedes aegypti, Aedes albopictus, Culex pipiens). A tabletta víz hatására, lassú ütemben, folyamatosan bocsátja ki a hatóanyagát, így megakadályozza azt, hogy a kezelt vízből kifejlett szúnyogok keljenek ki. Az egyedek zömének pusztulása bábállapotban következik be. A kifejlett szúnyogokra nincsen hatással!

Az irtószerrel kezelt víz locsoláshoz felhasználható. Olyan a lakóhely közelében fellelhető vízgyülemek kezelésére szolgál mint pl. ivóvízként nem hasznosulnak, élővizekkel összeköttetésben nincsenek, díszhalak tartására nem szolgál. Kezelhető az esővízgyűjtő, vízzáró aljazattal ellátott kerti tó.

Kezelendő víz jellege:

tiszta~ 1 tabletta / 300-400 liter víz

szennyezett~ 1 tabletta / 150-200 liter víz

erősen szennyezett~ 1 tabletta /20-30 liter víz

Étkezésre termelt növények öntözésére a kezelt víz nem alkalmas! Pl. fűszernövények, zöldségek stb), felhasználható talaj, udvar locsolására, legelő, park öntözésére!

Hatóanyaga: 0,5% (5g/kg) S-metoprén, a termék denatónium-benzoátot tartalmaz, mely segít megelőzni annak véletlenszerű, ember általi fogyasztását.

Tartalma: 0,5g x 10 db tabletta

A termék nem minősül veszélyes anyagnak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!