Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

RCS-515 FÚVÓKA SÁVSZÓRÓ JOBB SAROKBÓL 1,5 M* 4,6 M

Hunter
650 Ft (512 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: RCS-515
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 950 Ft
Várható szállítás: 2023. február 01.
Kertészeti és Öntözéstechnikai Szaküzlet
On -line bankkártyás fizetés
Ingyenes szállítás
30.000 Ft felett
650 Ft (512 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Különleges fúvókák

 

Sávöntözők
A hosszú, keskeny növénysávok öntözéséhez a Hunter kifejlesztette a jobb és bal sarokból öntöző sávszóró fúvókát és az oldalvonal közepéről szóró sávöntözőt. Mindhárom fúvókát 25%-kal kisebb sugárra lehet szabályozni, az öntözés egyenletességének változása nélkül.

 

Több sugárban öntöző fúvókák – S-8A és S-16A
Ha kis vízmennyiséget szeretnénk kijuttatni, és az öntözési szöget szabadon akarjuk változtatni, akkor ezt a fúvókát kiválóan lehet alkalmazni kis vízborítást kívánó lejtőkön és talajtakaróval beültetett, kötött talajú területeken. A fúvóka forgatásával állítható be a szög, ezzel 2,1 bar nyomásnál 4,9 m távolságig több sugárban öntözhetünk.

Kiemelkedő mikroöntöző fúvókák
A Hunter egyedülálló kialakítású, kiemelkedő mikroöntözőfejét a talajból kiemelkedő szórófejházba lehet becsavarni. A Hunter mikroszórófej ideális választás a csepegtető öntözés helyett. Az öntözés befejeztével mind a mikroszórófej, mind pedig a ház visszahúzódik, így a talajból semmi sem áll ki.

Kis sugarú fúvókák
A Hunter kis sugarú fúvókáival jól irányíthatóan és egyszerűen lehet öntözni a növénytartó edényeket és a keskeny ágyásokat. Ezek a 60, 120 vagy 180 cm sugarú fúvókák éppen azokhoz a kis területekhez alkalmazhatók, amelyekhez jobb megoldást kellett keresni, mint amit a messzebb szóró fejek sugarának drasztikus csökkentésével lehetett elérni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!