Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ultrahangos rágcsálóriasztó 100 m2 területre patkányok, egerek ellen

NATURE
7.970 Ft (6.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 6060107
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: 950 Ft
Várható szállítás: 2023. február 01.
A kártevők nem tudnak alkalmazkodni a folyamatosan változó ultrahangjelekhez, melyet a készülék kibocsát. Idegrendszerüket nagyon zavarja az állandó ultrahang-sugárzás, és ez kihatással van a táplálkozási és kommunikációs szokásaikra. A környezet ellenségessé és kényelmetlenné válik számukra, ezért elhagyják a területet. A készülék hatókörzetétől tartsuk távol a kedvtelésből tartott hörcsögöket, versenyegereket és egyéb egereket.
Hatókörzete darabonként 80-100 m2


Az ultrahangról
Az ultrahang 20 000 Hz feletti hangtartománya emberek és a legtöbb állat számára alig hallható. Nem hatol át a falakon. A jelek visszapattannak a kemény felületekről, ezzel hatása megtöbbszöröződik. A lágy anyagok azonban, mint pl. szőnyeg, függöny, kárpitozott bútor, elnyelik az ultrahangot, mely csökkentheti az egység hatékonyságát. A legjobb eredmény elérése érdekében ne helyezze bútor, függöny vagy más tárgy mögé. Kertészeti és Öntözéstechnikai Szaküzlet
On -line bankkártyás fizetés
Ingyenes szállítás
30.000 Ft felett
7.970 Ft (6.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Üzembehelyezés és használat
 
Egyszerűen helyezzük a készüléket bármely konnektorba. A készülék automatikusan működésbe lép, melyet a villogó fény is jelez. A készülékhez nem szükséges karbantartás, vagy újratöltés. Működtesse a készüléket folyamatosan, amennyiben szükséges, alkalmanként helyezze át másik konnektorba. A legjobb eredmény elérése érdekében helyezzen el külön készülékeket az egymástól külön álló helyiségekbe. Egerek esetén két hét után várható. További használata megakadályozza a kártevők visszatelepülését.
A termékek nem jelentenek veszélyt emberekre, magzatokra és a nem rágcsáló háziállatok számára, mint a kutya, macska, madár és csúszó-mászó.

Felhasználási területek:

  • Egerek és mászó rovarok távoltartására
  • Beltéri használatra
Jellemzők:
  • Villogó fény jelzi a működését
  • Max. hatókörzete 80-100 nm.
  • Hálózatról működik
Adatok:
  • 220 V hálózati csatlakozóval

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!