Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom

ZÖLDÍTŐ 1 L

1.630 Ft (1.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: MEDZOLD
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 17.
Sárgulást megelőző és megszűntető permettrágya.
On -line bankkártyás fizetés
Rugalmas, gyors plusz költség nélkül
Ingyenes szállítás
30.000 Ft felett, max. 40 Kg súlyhatárig
1.630 Ft (1.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A növényre, illetve talajra történő permetezés pótolja a hiányzó makro- és mikoelemeket, emellett a növényekben felvehetetlen Fe3+ ionokat aktivizálja, harmonizálja a tápanyagellátást.

Elemtartalom: N 4%, K2O 4%, MgO 2%, Fe 1,5%, B 0,08% Zn, Mn szerves kelátkötésben, biológiailag aktív vivőanyagban, hormonokat nem tartalmaz, a szöveteket nem lazítja fel.

Új módon hat.
A növényre, illetve talajra történő permetezés pótolja a hiányzó makro- és mikroelemeket, emellett a növényekben felvehetetlen Fe3+ ionokat aktivizálja, harmonizálja a tápanyagellátást.
Meszes (Ca) talajban termesztett növényeknél megváltoztatja a redoxrendszert. A növény szállítószöveteiben lerakódott vas (Fe3+) redukálódik, és úgy feljut a levelekbe. A kitisztult edénynyalábok tápanyagszállítása felgyorsul, a gyökerek szívóereje nagyobb lesz. Megnövekszik a talajból felvett tápanyagok mennyisége.
A tápelemek összetétele és aránya biztosítja, hogy ne legyen tápanyagfelvételt gátló hatás.

A Zöldítő komplex lombtrágya alkalmazása:

növeli a levelek klorofiltartalmát, a napenergia hasznosulását
fokozza a szövetek szilárdságát, a növények ellenálló képessége növekszik
növeli az ültetvények életteljesítményét
jobb minőségű, nagyobb termést biztosít


Felhasználás:
A levéltrágya szőlő növény klorózisa ellen lett kidolgozva, de a fent leírt tulajdonságai más növényekre is úgy hatnak, mint a szőlőre. A további kísérletek során jó eredményeket, termésnövekedést eredményezett búza, burgonya, paprika, borsó, cukorrépa, napraforgó, alma és egyéb kertészeti kultúráknál. Dózis: 1% ill., 5l/ha kiszórva, minden permetezésnél használható.

Alkalmazásával zöldebbek, erősebbek a fólia alatti zöldség és dísznövények.Felhasználás fólia alatt, fiatal növényállománynál 5%, szabadföldön 1%, sárga növények gyógyításánál 1-2%-os töménységben kell alkalmazni.

Sárguló szőlő és gyümölcsfákat 3-4 naponként ismételt permetezéssel lehet visszazöldíteni, ami fárasztó munka. Megelőzésként, vegetáció kezdetén alkalmazva meggátolja a sárgulás kialakulását.
Felhasználása olyan sokrétű, hogy akváriumi növények ápolásában is a legkedveltebb lombtrágya a profi és a hobbi akvaristák körében.

A zöldítő komplex lombtrágya növényvédő szerekkel keverhető, mindig előbb a levéltrágyát kell vízbe keverni.
Új gombaölő, illetve rovarölő szerekkel keverési próbát kell végezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek